Spejderleder i Herlev

Spejderleder eller hjælper

Alle ledere i Hjortespring gruppe er frivillige. Vi synes alle, at det er sjovt at være med til at udvikle børn og unge i vores fritid - og vi får selv et stort udbytte af det. Som leder vil du også opleve en stor personlig udvikling.

Vi tilbyder forskellige uddannelsesforløb om f.eks. naturen, børn og unge, planlægning og spændende aktiviteter.

Som frivillig får man ikke løn, men vi betaler dine udgifter til blandt andet mødetøj, og det er endvidere gratis for ledere at deltage i alle aktiviteter.

Mange unge er rigtig dygtige til at instruere og vejlede andre børn og unge. Derfor tilbyder vi alle unge der fylder 15 år, at de kan deltage i et praktisk lederudviklingsforløb. 

Bliv leder eller hjælper

Man behøver ikke at have været spejder for at kunne blive ­­leder eller hjælper.

Som spejderleder gælder det om at kunne motivere en flok ivrige spejdere, som higer efter nye færdigheder og kammeratskab i trygge rammer. I alle grenene kan vi altid bruge en hånd (også til at hjælpe blot en gang i mellem).

Det er givende at hjælpe til omkring børn og unge og bare rolig, vi forventer ikke mere, end du vil byde ind med. Til gengæld tilbyder vi mange gode oplevelser i og omkring gruppen. Der vil være mulighed for at deltage i kurser indenfor mange forskellige områder indenfor aktiviteter og færdigheder, børn og unge, ledelse og meget andet.

Som hjælper er der også mange andre mulig­heder. 

Kontakt gruppelederen for at høre hvordan du kan bidrage hos os. Vi har plads til alle, som ønsker at gøre en indsats for de unge. 

 Læs mere nedenfor under "Sådan kommer du i gang"

Kalender

M T O T F L S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Seneste billede

Agent 00 Nisse