Bliv blå spejder

Bliv blå spejder

Spejderliv

Spejderliv er, når du ligger i bivuakken, og et græsstrå kilder dig i næsen. Når du føler et kick, mens du rappeller ned af klippen, og når dig og vennerne kommer over målstregen i et natløb. Kom og vær med, for de oplevelser vil du da ikke gå glip af. Se mere i korpsets velkomstfolder.

Hvis du har lyst til at blive spejder hos os, er du meget velkommen til at dukke op på et af vores møder. Du er også meget velkommen til at kontakte en en leder eller vores generelle info [at] hjortespringspejder [dot] dk (kontaktinfo i tabellen nedenfor), inden du kommer. Vi har plads til dig - om du er barn, ung eller voksen.

Indmeldelse - når du har aftalt nærmere med en leder, så tryk her.

Se mere i top-menuen under de enkelte grene eller under Om Gruppen i topmenuen

Du kan også kontakte os på info [at] hjortespringspejder [dot] dk, så finder vi ud af, hvor du hører til, og giver dig information om, hvor og hvornår du kan starte.

Kontingent 

Indmeldelsesgebyr100 kr.2003->
Familiespejd, halvårligt 150 kr.2016
Minispejd og ældre, halvårligt 400 kr.2017
  • Kontingent dækker medlemsskab af Hjortespring Gruppe og Det Danske Spejderkorps.
  • Indmeldelse ved 1) udfyldelsse af den elektroniske blanket (tryk her) eller 2) aflevering af udfyldt indmeldelsesblanket til grenlederen eller 3) fremsendelse af elektronisk blanket (hentes i menuen til højre).
  • Indmeldelsen dækker blandt andet tørklæde (lån af tørklæde og udskiftning ved oprykning til ny gren) samt gruppe- og divisionsmærke.
  • Udmeldelse direkte til kasserer (og grenleder) - brug info [at] hjortespringspejder [dot] dk til såvel ind- som udmeldelse. 
  • Ture betales fra gang til gang og koster typisk fra 80 kr. til 200 kr. for en weekend. 
  • Kontonummer i Danske Bank reg. nr. 4420 konto 4480 066 901 

Frivillighed

Vores spejdergruppe er en almindelig forening, som er baseret på frivillige kræfter fra både voksne og unge spejdere. Herlev Kommune hjælper økonomisk og med få praktiske opgaver. 

Forventninger til spejdernes forældre

For at vi kan have en fortsat positive udvikling i gruppen og sikre spejderne de gode oplevelser, er der behov for en aktiv indsat fra forældrene. Det kan være med transport og lignende samt deltagelse i de arrangementer, hvor forældrene er inviteret. Det er blandt andet årets spejderfest, familieweekend i marts måned og generalforsamlingen. 

Vi har også grund og hytte, hvor der er behov for en indsats. Det kan være med græsslåning april - september, en arbejdsdag i maj/juni måned og måske ekstra hjælp/opgaver, når dit barn aligevel er til spejder, hvis vi lige har nogle projekter/forbedringer 1-2 gange om året. 

For at få økonomien til at hænge sammen og sørge for gode ramme for spejderarbejdet er der behov for indtægter ud over kontingent og det tilskud, vi får fra kommunen. Det gør vi blandt andet ved salg på Klausdal Loppemarked og salg af juletræer.

Vi har forståelse for, at man ikke altid kan deltage, men vi har en forventning til, at alle forældre hen over året yder sit bidrag til grupppen. 

Der er også mange muligheder for spejdernes forældre - følg linket nedenfor.

Bliv leder eller hjælper

Man behøver ikke at have været spejder for at kunne blive ­­leder eller hjælper.

Som spejderleder gælder det om at kunne motivere en flok ivrige spejdere, som higer efter nye færdigheder og kammeratskab i trygge rammer. I alle grenene kan vi altid bruge en hånd (også til at hjælpe blot en gang i mellem).

Det er givende at hjælpe til omkring børn og unge og bare rolig, vi forventer ikke mere, end du vil byde ind med. Til gengæld tilbyder vi mange gode oplevelser i og omkring gruppen. Der vil være mulighed for at deltage i kurser indenfor mange forskellige områder indenfor aktiviteter og færdigheder, børn og unge, ledelse og meget andet.

Det er givende at hjælpe til omkring børn og unge. Som hjælper er der også mange andre mulig­heder. Se mere her http://hjortespring.spejder.dk/blivleder

Kontakt gruppelederen for at høre hvordan du kan bidrage hos os. Vi har plads til alle, som ønsker at gøre en indsats for de unge. 

Kalender

M T O T F L S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Seneste billede

Agent 00 Nisse